Iskustva korisnika


Katarina, ZG: Gđa. Maja je izrazito suosjećajna i strpljiva, a njezine vizije koje je podijelila sa mnom su se i ostvarile. Spasila je moj brak i moju obitelj. Hvala joj na svemu!

Lucija, PU: Patila sam od nesanice i bila sam jako nesretna sa svojim životom. Maja mi je pomogla da se riješim negativne energije i od tada se sve promijenilo. Pronašla sam posao i čovjeka s kojim sam 10. godina u sretnom braku.

Ivona, VU: Bilo me strah da me moj dečko vara. Obratila sam se Maji za pomoć i otvorila mi je oči. Dečko me je zaista varao i nakon što sam ga ostavila postala sam skroz druga osoba, sretna i zadovoljna. Hvala ti Majo što si mi otkrila novu mene!

Ivica, KA: Imao sam velikih financijskih problema, ali uz Majin savjet uspio sam ponovno stati na noge i sada imam svoj vlastiti obrt. Još uvijek kontaktiram gđu. Maju koja me vodi kroz život i jako sam joj zahvalan za sve!

Monika, SK: Jako dugo mi se sviđao jedan kolega s posla, ali nisam znala što on osjeća prema meni. Nakon razgovora s Majom iskreno sam mu priznala što osjećam. Zajedno smo već 7 godina i imamo dvoje prekrasne djece.

Nada, RI: Bila sam u lošem odnosu s djecom. Gđa. Maja mi dala savjet kako se tebam ponašati s njima i danas smo u boljem odnosu nego ikad.

Antonia, ZG: Kada smo Mateo i ja prekinuli nakon 8 godina veze bila sam očajna. Maja mi je rekla da moram biti strpljiva i da ću uskoro upoznati tamnoputog muškarca koji će me oboriti s nogu. Svog Luku sam upoznala godinu dana kasnije i ove godine smo proslavili 10. godišnjicu braka.

Matea, ZD: Imala sam velikih problema s fakultetom te se zbog raznih problema nisam mogla koncentirati na učenje. Uz Majine tehnike uspješno sam završila školovanje i našla dobro plaćen posao. Promijenila je moj život i hvala joj na tome!

Ante, ST: Pomirili ste mene i moju ženu kada sam mislio da je naš brak gotov. Majo Vi ste anđeo koji živi na zemlji. Hvala Vam!

Dragica, KA: Upoznala sam svoju srodnu dušu jednako kao što ste i rekli da budem.

Marina, ZG: Vaša iskrenost mi je dala snage da ostavim ljubavnika i vratim se mužu. Uz Vaše savjete uspjela sam se promijeniti i sada s mužem imam prekrasan odnos. Zauvijek ću Vam biti zahvalna na tome.

Lorena, PU: Iako smo bili rastavljeni, još uvijek sam voljela mog bivšeg muža. U razgovoru s Majom shvatila sam da svatko zaslužuje drugu priliku i pomirila sam se s njim. Uz Majine savjete uspjela sam stvoriti nove temelje za tu vezu i danas smo bliskiji nego što smo ikada bili.

Roko, ŠI: Maja je kroz godine postala moja prijateljica. Imala je toliko vizija koje su se ostvarile i kad god naiđem na problem, obratim se upravo njoj. Najbolja je!

Ljubica, VŽ: Nakon rastave, mislila sam da više nikada neću voljeti. Uz Vaše savjete pronašla sam pravu ljubav, mog Marka, i ne mogu biti sretnija nego što jesam.

Vesna, SK: Ostavio me muž i bila sam potpuno slomljena. Gđa. Maja mi je pomogla svojim vizijama i iskrenim odgovorima.